Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pro Magic - Bug Reports

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pro Magic - Bug Reports

    Report any bugs here. Use this format please:

    Bot Name:
    RuneScape3/Oldschool:
    Settings (GUI Settings, ETC):
    Version of Script (Usually in PAINT):
    Date of Bug Encountered:
    Location for bug (in Runescape):
    What happened (Went wrong):
    What should have happened:
    DEBUG Box:
    How to fix it (If possible):
    Screenshot (If possible):
    Video (If Possible):
    Last edited by jeffalee; 07-25-2015, 11:39 AM.

  • #2
    Bot Name: Pro Magic: Superheating
    RuneScape3/Oldschool: RS3
    Settings (GUI Settings, ETC):
    Version of Script (Usually in PAINT): Version 1.0
    Date of Bug Encountered:9/12/2015
    Location for bug (in Runescape): West Varrock Bank/Any bank I use
    What happened (Went wrong): The bot says "not enough ores to make anymore Gold bars." It does not open the bank when this error happens so I don't know how it would know. I have plenty of gold ores in the bank. This hasn't just happened with gold bars though with any ores I try to superheat.
    What should have happened: It should have opened up the bank and extracted more ores to superheat.
    DEBUG Box:
    How to fix it (If possible):
    Screenshot (If possible):Gold Superheat 1.jpgGold Superheat 2.jpg
    Video (If Possible):

    Comment


    • #3
      Originally posted by tyman4651 View Post
      Bot Name: Pro Magic: Superheating
      RuneScape3/Oldschool: RS3
      Settings (GUI Settings, ETC):
      Version of Script (Usually in PAINT): Version 1.0
      Date of Bug Encountered:9/12/2015
      Location for bug (in Runescape): West Varrock Bank/Any bank I use
      What happened (Went wrong): The bot says "not enough ores to make anymore Gold bars." It does not open the bank when this error happens so I don't know how it would know. I have plenty of gold ores in the bank. This hasn't just happened with gold bars though with any ores I try to superheat.
      What should have happened: It should have opened up the bank and extracted more ores to superheat.
      DEBUG Box:
      How to fix it (If possible):
      Screenshot (If possible):[ATTACH=CONFIG]7174[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7175[/ATTACH]
      Video (If Possible):
      Does this still occur? I tried at a couple of different banks (including the ones you mentioned) and it doesn't happen.

      Comment


      • #4
        I found out what was causing the issue. If I have had epicbot up for more than 24 hours or so then the thing gets laggy and messes with this bot. So I did a fresh restart on my computer and the script works perfect again.

        Comment


        • #5
          Bot Name: pro magic superheating
          RuneScape3/Oldschool: rs3
          Settings (GUI Settings, ETC): superheat mithril to bars
          Version of Script (Usually in PAINT): 1.0
          Date of Bug Encountered:9-27-15
          Location for bug (in Runescape): all banks
          What happened (Went wrong): During superheating Will find ores once then heat and cant find again
          What should have happened: script should continue untill no ores are left
          DEBUG Box: not enough ores to make anymore mithril bars. 5 spellcasts (530.0xp) in 00:00:23
          How to fix it (If possible):
          Screenshot (If possible):
          Video (If Possible):

          Comment


          • #6
            Originally posted by XDGme View Post
            Bot Name: pro magic superheating
            RuneScape3/Oldschool: rs3
            Settings (GUI Settings, ETC): superheat mithril to bars
            Version of Script (Usually in PAINT): 1.0
            Date of Bug Encountered:9-27-15
            Location for bug (in Runescape): all banks
            What happened (Went wrong): During superheating Will find ores once then heat and cant find again
            What should have happened: script should continue untill no ores are left
            DEBUG Box: not enough ores to make anymore mithril bars. 5 spellcasts (530.0xp) in 00:00:23
            How to fix it (If possible):
            Screenshot (If possible):
            Video (If Possible):
            have you tryed placing all your ores in the main banktab?

            Comment


            • #7
              Originally posted by jeffalee View Post
              have you tryed placing all your ores in the main banktab?
              yes. ive also tried reinstalling epic bot. and restarting my pc

              Comment


              • #8
                Originally posted by XDGme View Post
                yes. ive also tried reinstalling epic bot. and restarting my pc
                Should be fixed very soon

                Comment


                • #9
                  Originally posted by XDGme View Post
                  Bot Name: pro magic superheating
                  RuneScape3/Oldschool: rs3
                  Settings (GUI Settings, ETC): superheat mithril to bars
                  Version of Script (Usually in PAINT): 1.0
                  Date of Bug Encountered:9-27-15
                  Location for bug (in Runescape): all banks
                  What happened (Went wrong): During superheating Will find ores once then heat and cant find again
                  What should have happened: script should continue untill no ores are left
                  DEBUG Box: not enough ores to make anymore mithril bars. 5 spellcasts (530.0xp) in 00:00:23
                  How to fix it (If possible):
                  Screenshot (If possible):
                  Video (If Possible):
                  should be working fine now

                  Comment


                  • #10
                    I am also getting the "not enough ores left" as soon as he has to grab more from the bank.
                    Last edited by man2; 10-09-2015, 01:08 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by man2 View Post
                      I am also getting the "not enough ores left" as soon as he has to grab more from the bank.
                      Does this bug still occur? I just tested it myself but I didn't encounter it.

                      Comment


                      • #12
                        [08:08:13] Internal Unhandled exception in l: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.epicbot.api.rs3.methods.tab.Magic$Spell
                        at l.run(Alch.java:108)
                        at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.cal l(Unknown Source)
                        at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
                        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( Unknown Source)
                        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (Unknown Source)
                        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

                        Hey everytime i start high alchemy im getting this error. [MENTION=737240]jeffalee[/MENTION]

                        Comment


                        • #13
                          PRO MAGIC RS3

                          Same problem, say that i don't have ores to make anymore adamant bars... then stop to work.


                          can someone help me?
                          Last edited by Lagoon_Jf; 11-04-2015, 12:07 PM.

                          Comment


                          • #14
                            Bot Name:Magic Pro
                            RuneScape3/Oldschool:RS3
                            Settings (GUI Settings, ETC):Gold ore tin ore, into gold bar,super heat sameproblem
                            Version of Script (Usually in PAINT):
                            Date of Bug Encountered:12/29/2015
                            Location for bug (in Runescape):In Runescape
                            What happened (Went wrong):Mouse cursor doesnt press cast spell to gold ore.
                            What should have happened:Cast spell to gold ore
                            DEBUG Box:
                            How to fix it (If possible):
                            Screenshot (If possible):
                            Video (If Possible):RS3 Pro magick Alchemy nothing happens.jpg
                            Last edited by Gedropapa; 12-30-2015, 11:02 AM.

                            Comment


                            • #15
                              Bot Name: Pro Magic
                              RuneScape3/Oldschool: RS3
                              Settings (GUI Settings, ETC):
                              Screen Shot 2016-01-30 at 4.20.09 AM.jpg
                              Version of Script (Usually in PAINT): 1.0
                              Date of Bug Encountered: 1/29/2016
                              Location for bug (in Runescape): Anywhere
                              What happened (Went wrong): When setting initial script settings, the drop down menu to select item to cast high alchemy isn't visible, though you are still able to select the item if you manage to click the invisible menu.
                              What should have happened: The drop down menu for selecting the item to be alchemized should be made visible.
                              DEBUG Box:
                              How to fix it (If possible): Set the visible property of the JComboBox object to true
                              Screenshot (If possible):
                              Screen Shot 2016-01-30 at 3.29.21 AM.jpg
                              Screen Shot 2016-01-30 at 3.29.36 AM.jpg

                              Video (If Possible):

                              Comment

                              Working...
                              X