Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pro Magic - Bug Reports

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    ^Yes, same issue here.

    Comment


    • #47
      Script is literally not working. it does absolutely nothing at all.

      Comment


      • #48
        This script is not working, please fix it asap

        Comment


        • #49
          script not working at all, please fix it

          Comment


          • #50
            Bot Name: Pro Magic: Superheating
            RuneScape3/Oldschool: RS3
            Settings (GUI Settings, ETC):
            Version of Script (Usually in PAINT): Version 1.0
            Date of Bug Encountered:6/14/2015
            Location for bug (in Runescape): Any bank I use
            What happened (Went wrong): When it starts the bot has no problem opening the bank, withdrawing the ore, and superheating it into ore. The problem occurs when it opens the bank as it does not attempt to deposit the bars or withdraw ores, just kinda sits there. If i manually deposit the bars the bot will withdraw ores and superheat them again.
            What should have happened: It should have opened up the bank, deposited the bars, and extracted more ores to superheat.
            DEBUG Box:
            How to fix it (If possible):
            Screenshot (If possible):
            Video (If Possible):

            Comment


            • #51
              Originally posted by dholland View Post
              Bot Name: Pro Magic: Superheating
              RuneScape3/Oldschool: RS3
              Settings (GUI Settings, ETC):
              Version of Script (Usually in PAINT): Version 1.0
              Date of Bug Encountered:6/14/2015
              Location for bug (in Runescape): Any bank I use
              What happened (Went wrong): When it starts the bot has no problem opening the bank, withdrawing the ore, and superheating it into ore. The problem occurs when it opens the bank as it does not attempt to deposit the bars or withdraw ores, just kinda sits there. If i manually deposit the bars the bot will withdraw ores and superheat them again.
              What should have happened: It should have opened up the bank, deposited the bars, and extracted more ores to superheat.
              DEBUG Box:
              How to fix it (If possible):
              Screenshot (If possible):
              Video (If Possible):
              Thanks for the report. I've updated the bot to v1.01 and fixed the issue's.

              Comment


              • #52
                Bot Name: Pro Magic: Superheating
                RuneScape3/Oldschool: RS3
                Settings (GUI Settings, ETC):
                Version of Script (Usually in PAINT):
                Date of Bug Encountered: 19/6/18
                Location for bug (in Runescape): All Banks
                What happened (Went wrong): The Bot will superheat the ores, VERY SLOWLY. It will glitch in and out of the spells, equipped weapon, the inventory and the map. It will constantly add and remove the spellbook from the quick tab. Making it look very Bot-like...

                It also takes around 55 seconds to complete a cycle of superheat Mithril, which should only take around 15 if i do it without the bot?

                What should have happened:
                DEBUG Box:
                How to fix it (If possible):
                Screenshot (If possible):
                Video (If Possible):

                BloddyHarry
                Last edited by Black Jack; 06-24-2018, 12:49 PM.

                Comment


                • #53
                  Just wondering if the above Problem can be fixed? BloddyHarry

                  Comment


                  • #54
                    Originally posted by Black Jack View Post
                    Just wondering if the above Problem can be fixed? BloddyHarry
                    Thanks for the reminder! I've just updated the bot to v1.03 and improved superheating.

                    Comment


                    • #55
                      Hi BloddyHarry , Just Nitpicking. When you're Superheating Adamant ore, it withdraws 4 ore, and the rest iron. This means that when the bot has to deposit leftover ore, it has to deposit 1 addy and 5 iron.

                      Can it just withdraw 3 addy ore, to save a click?

                      Comment


                      • #56
                        Originally posted by Black Jack View Post
                        Hi BloddyHarry , Just Nitpicking. When you're Superheating Adamant ore, it withdraws 4 ore, and the rest iron. This means that when the bot has to deposit leftover ore, it has to deposit 1 addy and 5 iron.

                        Can it just withdraw 3 addy ore, to save a click?
                        You can make 4 adamant bars in one run. So what you're trying to say is withdraw the exact amount of coal each time so it doesn't have to deposit the leftovers?

                        Comment


                        • #57
                          EDIT: nevermind. Got it working as soon as I disabled the legacy interface.
                          Bot Name: PRO magic
                          RuneScape3/Oldschool: RS3
                          Settings (GUI Settings, ETC): High alch
                          Version of Script (Usually in PAINT): 1.03
                          Date of Bug Encountered: nov-28-2018
                          Location for bug (in Runescape): shouldn't matter
                          What happened (Went wrong):it won't alch. the paint shows up, but nothing happens, except lots of red warning messages
                          What should have happened:
                          DEBUG Box:
                          [04:38:34] Internal Unhandled exception in j: java.lang.NullPointerException
                          at com.epicbot.api.rs3.methods.widget.actionbar.Actio nBar.toggleActionBar(ActionBar.java:34)
                          at com.epicbot.api.rs3.methods.widget.actionbar.Actio nBar.open(ActionBar.java:22)
                          at G.ALLATORI_DEMO(GUI.java:113)
                          at j.run(Alching.java:44)
                          at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.cal l(Unknown Source)
                          at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
                          at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( Unknown Source)
                          at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (Unknown Source)
                          at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

                          How to fix it (If possible):
                          Screenshot (If possible):
                          Video (If Possible):
                          Last edited by 1234567x; 11-28-2018, 05:44 AM.

                          Comment

                          Working...
                          X