User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: ad urn support

  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ad urn support

    add urn support

  2. The Following User Says Thank You to RobotPleaseWork For This Useful Post:

    Defragler (11-27-2016)

  3. #2
    Senior Member Defragler's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,562
    Thanks
    411
    Thanked 776 Times in 371 Posts
    Mentioned
    447 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by RobotPleaseWork View Post
    add urn support
    @RobotPleaseWork when should it use these?

    Scientia est potentia

    Developer of RS3 scripts
    Pro / Free Chopper
    Free Value Finder


  4. #3
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    48
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Defragler View Post
    @RobotPleaseWork when should it use these?
    when leveling

  5. #4
    Senior Member Defragler's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,562
    Thanks
    411
    Thanked 776 Times in 371 Posts
    Mentioned
    447 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by RobotPleaseWork View Post
    when leveling
    Okay but what is the process?

    Scientia est potentia

    Developer of RS3 scripts
    Pro / Free Chopper
    Free Value Finder


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i do not know how to post a thread or anything which is why im posting here. i need help i just bought a script and i have never botted but i cant get the bot to open. when i click it it goes to load and then says it needs an update. but when i click update it closes and opens a menu where i can log in and see scripts i have bought and save proxies. but how do i actually open the bot?

  7. #6
    Senior Member



    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2,117
    Thanks
    485
    Thanked 189 Times in 162 Posts
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by alydon4 View Post
    i do not know how to post a thread or anything which is why im posting here. i need help i just bought a script and i have never botted but i cant get the bot to open. when i click it it goes to load and then says it needs an update. but when i click update it closes and opens a menu where i can log in and see scripts i have bought and save proxies. but how do i actually open the bot?
    Select the number of the client you wish to open and click the "Open Clients" button

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •